Om Skippy´s Mustasjevoks

Kjære kunde ! Vårt firma har spesialisert seg på salg av noen få utvalgte, gjennomprøvde mustasje –og bartevoks produkter. Vokstypene er alle gode og vil ved riktig bruk fremheve den naturlige forfengelighet og verdighet menn med mustasjer har og bør ha. Vi er sikre på at brukere av produktene vil bli fornøyde, stolte og glade. Produktene passer til alle mustasjetyper og kan brukes  sammen eller hver for seg.

Sorter produkter etter: ProduktnavnPris Retning: OppNed

Clubman Moustache Wax

  

Clubman moustachewax er et godt amerikansk produkt og en populær voks i USA. Voksen leveres med en liten praktisk mustasjebørste. Voksen lukter godt og er enkel å vaske ut, voksen er vannbasert.  Uten farge.

Hvordan bruke: Clubman Moustache wax påføres mustasjen ved å tilføre voks mellom tommel-og pekefinger og  stryk dette utover bartehårene. Bruk den lille børsten til å forme mustasjen slik De ønsker.

Ingredienser: Cera Alba, Sodium tallowate, sodium palm kernelate, PEG-6, PEG-2, PEG-7M, Iron oxides, potassium sorbate

Mengde: 14 gr

 

NOK 137

Antall

Skippys Mustasjevoks

  

Skippys Mustasjevoks inneholder kun norske, utvalgte ingredienser. Voksen er basert på gamle norske bartevoksoppskrifter. Den har god bestandighet og er vannbestandig.  Voksen er frisk og har en mandig odør.  Uten farge.

Hvordan bruke: Voksen kan varmes opp litt til kroppstemparatur før bruk. Den påføres mustasjen ved å ha voks mellom tommel- og pekefinger som  strykes utover bartehårene. Den ønskede styling formes med fingrene.

Ingredienser:  bivoks, hvit vaselin, cholophonium, cera alba, serum, lavendelolje.  

Mengde: 10 gr.

 

NOK 95

Antall

Ungarische Bartwichse

  

Ungarische Bartwichse er en velkjent  og velrenommert god bartevoks. Den er tyskprodusert. Voksen er tilnærmet luktfri og er vannbasert. Den har bra styrke og gjør stylingen ukomplisert.  Uten farge

Hvordan bruke: Voksen påføres ved å tilføre voks mellom tommel og pekefinger for deretter å stryke voksen utover bartehårene og form mustasjen etter ønske.

Mengde: 8 ml.

Det foreligger ingen varedeklarasjon for produktet

 

NOK 95

Antall